Ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar passar både kvinnor och män och anpassas efter hudtyp.

Nimue Ansiktsbehandling
40 min, 895 kr
En avslappnande behandling anpassad efter kundens specifika behov. Rengöring, enzym-peeling, AHA, booster serum, massage, ansiktsmask och avslutande produkt.

Nimue Ansiktsbehandling med specialmask
50 min, 995 kr
En avslappnande ansiktsbehandling med specialmask. Den perfekta ansiktsbehandlingen för hudens välmående med fukt och näring för bra återuppbyggnad som ger dig lystern tillbaka. Rengöring, enzym-peeling, specialmask för ansikte, massage av ansikte, nacke och hårbotten samt avslutande produkt

Nimue Djuprengöring
50 min, 995 kr
En klassisk, djuprengörande ansiktsbehandling som ger effektiva behandlingsresultat. Rengöring, enzym-peeling, AHA, portömning vid behov, booster/ampull, massage, ansiktsmask och avslutande krämer.

Nimue Superfluid Behandling
50 min, 995 kr
Denna behandling är en komplett ansiktsbehandling, toppad med Nimue Super fluid. Dessa super fluid möjliggör individuell anpassad behandling för olika hudtillstånd miljöbelstad, hyperpigmenterad och problem hy.  Rengöring och enzympeeling av ansikte, hals och dekolltage, SCR  (skin resurfacing complex), superfluid, ansiktsmask, TDS (transdermal solutional)och avslutande creme.

Vanligtvis görs behandlingen som en kur, 6 behandlingstillfällen rekommenderas vid kur och utförs 1 gång var 4:e vecka. Behandlingen kan även göra enstaka gång för att fräscha upp huden. Vid kur om 6 gånger betalar man halva priset på sista behandlingen.

Nimue Smart Resurfacer behandling
50 min, 995kr
Nimue är glada över att presentera sin kraftfullaste peeling någonsin, Smart Resurfacer. (Denna peeling är till för Er som redan har gjort Nimue SCR behandlingar). För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har Nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings- resultaten någonsin utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess.
En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat. Passar all hud tex acne/inflammerad hud, solskadad/mogen hud, fina linjer/rynkor, hyperpigmenterad hud och förstorade porer.

Den fungerar även bra som en ”quick-fix”-behandling inför det där speciella tillfället.

Vanligtvis görs behandlingen som en kur, 6 behandlingstillfällen rekommenderas vid kur och utförs 1 gång var 4:e vecka. Behandlingen kan även göra enstaka gång för att fräscha upp huden. Vid kur om 6 gånger betalar man halva priset på sista behandlingen.

Dr. Dennis Gross ansiktsbehandling
50 min, 1025 kr
Kur 4x 50 min, 3075 kr
Kemisk peeling med multifunktionell effekt
Dubbelrengöring-LED-mask-exfoliering ansikte, hals dekolletage-specialmask-eftervård

I denna komplette behandling rengörs huden med dubbelrengöring och stimuleras med Dr. Gross behandlande LED-ljusterapi som anpassas efter hudens behov.
Peelingen med multifunktionella syror utför över ansikte, hals samt dekolletage och lyfter fram ny fräsch hud.
Vi avslutar med en skräddarsydd professionell intensivmask som återfuktar, ger näring återuppbygger huden för att skapa god balans och förnyelse. Huden lämnas återfuktad, jämn och spänstig med ny hälsosam, strålande lyster.

Dr. Dennis Gross Retinol peel behandling
50 min, 1125 kr
Kur 4×50 min, 3375 kr
Rengöring-LED- mask-djup exfoiliering-specialmask-eftervård
Dr. Gross avancerade Retional Peel är en aktivt hudföryngrande peeling för en hud i behov av en djupgående exfoliering som stimulerar cellförnyelsen, minskar ålderstecken som tydliga linjer och rynkor och ojämn hudstruktur, motverkar hyperpigmentering, solskador, gamla ärr och post acne.

Som inledning rengörs huden och stimuleras av Dr. Gross mask med rött LED-ljus som boostar huden. En aktiv förberedande syra-peel banar sedan väg för maximera effekten av efterföljande peeling. Den avancerade exfolierande Retinol peelen appliceras över ansikte, hals och dekolletage och arbetar i de djupare hudlagren för att öka cellförnyelsen och förbättra hudens struktur. För extra effekt >> kapslas<< retinolet in i huden med en infusion av ren hyaluronsyra. Vi avslutar med en professional C- vitamin mask som ger omedelbar återfuktning, näring och lyster samt arbetar för förnyelse av huden. Huden lämnas jämn, spänstig, återfuktad med hälsosam strålande lyster.

PRX-T33
45 min ansikte, 1495kr
Kur ansikte 4×45 min, 4485kr

Använd ingen AHA-syra, BHA-syra, PHA-syra eller retinol en vecka innan behandling.

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper/hudtoner och kan även kombineras med andra behandlingar för att optimera effekten. Detta i kombination med dom fantastiska långsiktiga resultaten gör att denna behandling snabbt ökar i popularitet.

PRX-T33 gör följande
Reducerar rynkor och fina linjer, stimulerar hudens egen kollagenbildning, skapar djup återfuktning och glow, återskapar hudens fyllighet, reducerar ärrbildning, reducerar pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen och ökar cellförnyelsen.

Behandlingsområden
Ansikte

När ser man resultat efter en PRX-behandling och hur länge håller det?
Vissa resultat av PRX-T33 är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden.  Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna.

Vi rekommenderar mellan 3-6 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat. Efter detta diskuterar du tillsammans med din hudterapeut hur man bäst underhåller resultatet med uppföljande behandlingar, vanligt är någon gång mellan 6-12 månader beroende på din ålder och typ av hudproblem.

NuFACE Mikroström Quick lift behandling
35 min, 795 kr
En snabbverkande quick fix behandling som ger ansikte, hals och ögonområdet ett omedelbart lyft. NuFACE avancerade mikroströmsapparatur ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen och ger ögonbrynen ett litet lyft. Här ingår rengöring, behandling med Nu FACE mikroströmsapparatur och avslutande creme.

NuFACE Avancerade Lift & Anti-wrinkle behandling
80 min, 1295 kr

Skäm bort dig själv med denna lyxiga, hudföryngrande ansiktsbehandling för ansikte, hals, ögon- och läppområdet. Den ultimata behandlingen kombinerar NuFACE avancerade mikroströmsapparatur och högteknologiskt LED-ljus som tillsammans ger huden ett naturligt lyft samt verkar utslätande på fina linjer och rynkor med ett synligt resultat. Ansiktskonturen förstärks, huden ”plumpas upp” och spänsten förbättras. Ögonområdet och ögonbrynen får ett naturligt lyft samtidigt som läpparna blir fylligare och linjer runt munnen minimeras.  I behandlingen ingår rengöring, peeling, återfuktande ansiktsmask samt behandling med NuFACE LED-ljus och mikroströmsapparatur. Du kommer uppleva ett tydligt resultat av en slätare hud med förnyad spänst och glow.

Tilläggsbehandling NuFACE perfekta ögon & bryn behandling
10 min, 195 kr
Ögon- och brynbehandling med NuFACE unika ögonapparatur som minimerar linjer och rynkor samt motverkar mörka ringar och ”svullnad runt ögonen. Den formar även ögonbrynen och ger dem ett naturligt lyft. Ögonen ser synligt piggare ut och ögonbrynen får en förstärkt kontur med fin form.

Tilläggsbehandling NuFACE perfekt plut
10 min, 195 kr
Boostar läppvolymen och minimerar linjer runt läppområdet. En läppbehandling med högteknologiskt LED-ljus som ger dig fylligare läppar samtidigt som det minimerar linjer runt läppområdet. NuFACE mikroströmsapparatur ger sedan spänst till huden runt munnen och motverkar linjer i nasolabialvecket.

Vad är mikroström?
Mikroström är en typ av lågfrekvent ström som mäts i mikroampere. Den efterliknar kroppens naturliga cellulära energi och återställer de normala frekvenserna i musklerna. Mikroströmmen stimulerar och återuppbygger ansiktets samt halsens muskler utan kontraktion. NuFACE är fitness för ditt ansikte och det enklaste träningspasset du kommer att göra. Precis som vid träning av kroppens muskler så krävs fortsatt användning med NuFACE för att bibehålla resultatet.

 

Vackra ögon
45 min, 595 kr
Färgning av fransar och bryn efter dina önskemål. Avslutas med formning/plockning av bryn.

KOMPLETTERA DIN ANSIKTSBEHANDLING
• Ansiktsmassage: 250 kr
• Fransfärg: 325 kr
• Brynfärg: 150 kr
• Formning och plockning av bryn: 295 kr
• Formning, plockning och färgning av bryn: 325 kr

Sätt guldkant på helgen med en spaweekend på KUST

Boka här

Sparitual

Tid för dig själv & dina sinnen

Läs mer
image description

Ta del av nyheter & våra bästa erbjudanden.Prenumerera på vårt nyhetsbrev MITT KUST.

Prenumerera