Frukost på KUST

Här hittar du all information om vår frukost

Med stolthet dukar vi fram frukosten på KUST. Här gäller kvalitet före kvantitet. Vare sig du vill äta nyttigt, som hemma eller en lyxig helgfrukost så hoppas vi att kommer du att bli nöjd med frukostbuffén på KUST. Även om du inte övernattar på KUST så kan du njuta av vår omtyckta frukost, i mån av plats. Vänligen kontakta receptionen i förväg för aktuell status

Välkommen hit och njut av en god frukost i lugn och ro.

Frukost serveras i Festvåningen på våning 2.
Måndag – fredag kl 06.30 – 09.30
Lördag – söndag kl 07.00 – 11.00

Pris: 180 kr eller för barn 10 kr per år upp till 12 år.

Frukosten ingår alltid i rumspriset.

En frukostpåse att ta med – Morgonkvist

Få en lyxig start på dagen hemma eller överraska dina kollegor med KUST frukostpåse. Välj mellan någon av våra goda smörgåsar med kött, fisk eller vegetariskt pålägg.

Vi packar dessutom påsen med yoghurt, egengjord musli, en fräsch fruktsallad, äppelmust och en söt chokladbit till efterrätt.
Självklart ingår kaffe!

Frukostpåsen Morgonkvist
Pris 125kr

Bokas senast kl 15.00 dagen innan via info@hotellkust.se eller ring 0911-30 000

Vi följer de riktlinjer som ges av lokala hälsovårdsmyndigheter och agerar i enlighet med rutiner som vi upprättat och som gäller i händelse av upptäckt av covid-19.

Hos oss är hygien och renlighet alltid högprioriterat. Vi betonar också vikten av god handhygien i enlighet med rekommendationer från lokala hälsovårdsmyndigheter. Vi har strikta rutiner för vår personals handhygien i samband med köksarbete, måltider och toalettbesök. Vi vill också uppmuntra våra gäster att tvätta sina händer ofta med tvål och varmt vatten och hålla avstånd till varandra.